Styremedlem- og Styreleder til Borettslag/Sameie

Har du problemer med å få folk til å sitte i ditt styre?

Vi hjelper deg med utfordringen!

Vi tilbyr lokale erfarne styreledere/styremedlemmer til borettslag/samier i hele Norge.

Vår kjernekompetanse er å tilby eksterne styreledere og styremedlemmer.

En ekstern styreleder for borettslag og sameie kan bidra til å løse utfordringer og konflikter, se nærmere på borettslagets økonomi og gjennomføre tiltak for å bedre denne, komme med budsjettforslag, utarbeide årsmelding, ta ansvar som styreleder i forhold til lov om risiko i styrearbeid, med mer

Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Ring 915 70 326 eller fyll ut dette skjema -> Kontaktskjema

Kunder uttaler følgende:
Sameiet Tonsenhagen 9 i Oslo. 42 enheter.
Styremedlem Bara Edibe Mirza er fornøyd: – «Vi er i en periode med mye rehabilitering. Etter en arbeidskrevende fasadeoppussing ble det foreslått å få ekstern styreleder. Vi skal ta rørene og skifte ut heisen, og det blir mye for en intern å kombinere dette med full jobb. Vår nye styreleder er svært handlekraftig, og han tenker på ting som ikke vi ville gjort. Jeg synes det har fungert veldig bra, sier Mirza».

Gunnarsbø borettslag, Tønsberg 13 boenheter.
Styremedlem Bodil Karlsen sier følgende: «En del av bygningsmassen er over hundre år gammel, og det er stadig vedlikeholdsbehov. Ingen av beboerne har tid eller lyst til å være styreleder. – Først hadde vi en ekstern som ikke fungerte, men for tre år siden tok vi kontakt med Styre og Ledelse. Vår nye styreleder har gjort en god jobb. Han har fått orden på både økonomi og vedlikehold».

Eksterne styrekandidater formidlet av Styre og Ledelse AS uttaler følgende:

Torbjørn Pettersen, Oslo: Jeg liker å jobbe som ekstern styreleder fordi det gir meg glede i å fylle et behov samtidig som vervet kan tilpasses min tilværelse som tidlig pensjonist. Styre og Ledelse AS er profesjonelle og ryddige og formidler relevante oppdrag. 

Per Omsveen: Jeg har nå over flere år hatt et positivt samarbeide med Styre og Ledelse, som skaffer meg styre-oppdrag ut fra de kriterier jeg oppgir. Styre og ledelse er en positiv samarbeidspartner og god sparring partner, som jeg setter stor pris på.

Gjennom arbeidet som ekstern styreleder kommer jeg i kontakt med mange spennende problemstillinger og hyggelige mennesker.Jeg må berømme OBOS sine verktøy Styrerommet.no og Vibbo.no, som bidrar til at styrearbeidet blir effektivt, godt dokumentert og enhetlig. Det er særdeles viktig for oss eksterne styreledere som administrerer flere boligselskaper.

 

figurer-board-management

 

En tilførsel av et nytt styremedlem eller en ny styreleder for borettslag og sameie, er en effektiv måte å tilføre kompetanse til styret
Pris avhenger av størrelsen på borettslaget og er rimeligere enn det man ofte tror.

Vil du høre mer om hva vi kan gjøre for deg og ditt borettslag?
Ring daglig leder Inger Marie Ellingsen i dag!
Telefon: 915 70 326
Eller send en mail til: sl@styre-ledelse.no

For at endringer skal skje må de iverksettes